A l’estil dels llogarrencs

Fa uns anys amb el meu marit, vam anar de viatge a Kenya i Tanzània. A l’aeroport de Nairobi la línia aèria ens van perdre les maletes on portàvem tota la roba de muda i no sabíem quan les recuperaríem. Nosaltres havíem sortit de Barcelona vestits amb roba d’abric, perquè era el mes de novembre, però a Kenya feia moltíssima calor. El guia va estar en tot moment molt amable i col·laborador amb nosaltres, ens va dir, que estiguéssim tranquils, que les maletes les trobarien aviat. Però jo no podia fer turisme amb uns pantalons d’hivern i un jersei de llana.

Vam demanar-li al guia que ens acompanyés a una botiga per comprar roba. Ens vam comprar uns vestits que eren com túniques de molts colors i molt llampats, a l’estil dels llogarrencs. I amb aquestes pintes vam estar cinc dies fent turisme per Kenya.

No va ser fins quan vam arribar a Arusha, una ciutat de Tanzània, que a l’hotel on havíem d’allotjar-nos, per fi, vam trobar les nostres maletes.

Finalment, va ser un viatge diferent, apassionant, ple de sorpreses. Vam gaudir d’uns paisatges i una natura salvatge espectaculars, i especialment de la seva gent.


Imagen de tookapic en Pixabay 


Martina Miranda
Estudiant de Llengua catalana

Comentaris

Entrades populars