No hi podia faltar

La revista escolar és tossuda. Això ja ho té ella. És tossuda com una mula. A ella que no li vinguin amb romanços de virus ni punyetes. Arriba Sant Jordi i ella, si ho si, havia de treure el nas.

I, no de qualsevol manera, no. En temps de confinaments, de videoconferències i de teletreball, ella no podia ser menys i s’havia de posar un vestit adient per l’ocasió. I aquí la teniu, vestida per l’ocasió i ben mudada. La mateixa revista de sempre, en un nou format.

La seva vida no ha estat fàcil, no. Ha hagut de superar molts entrebancs, però, tossuda com és, aquí està. Al llarg de la seva vida, ha tingut molts companys de viatge, alguns ja estan jubilats, com en Josep o en Vincens. Altres, malauradament, ja no són entre nosaltres, com en Joan i la Sabel·la. Però n’hi ha hagut més: en Xavi, la Montserrat, en Sergi, l’altre Josep i l’altre Joan, en Gerard...


Autora de la imatge: Maria Galí.
Estudiant de llengua francesa


Tots i totes se l’han estimada, l’han cuidada, fins i tot podríem dir que l’han consentida. Per tots ells i per totes elles, i per tots i totes volsaltres, el número de Primavera de la Revista escolar, un any més, havia de publicar-se.

El del 2020 serà recordat com un Sant Jordi ben estrany, en el que el drac s’ha disfressat de virus i els Sants Jordis i les Santes Jorgines vesteixen bates blanques. Però per molt estrany que sigui, un Sant Jordi a Palau de Mar no és un Sant Jordi sense la revista escolar.

Aquí la teniu, gaudiu-la!

Bon Sant Jordi a tothom


Joan Padrós Rodríguez
Professor i director del CFA Palau de Mar

Comentaris

  1. Una gran iniciativa. Espero que s' apunti tota la gran família de Palau de mar.

    ResponElimina
  2. Gràcies Sergi, i felicitats per la feina, com a responsable de la revista d'aquest curs!

    ResponElimina
  3. Respostes
    1. Moltes gràcies, Montse. Els èxits de l'escola, en part també són el llegat de totes les persones que hi heu treballat al llarg de la seva història.

      Elimina
  4. Bona Diada! I gràcies per fer realitat aquesta revista! La lectura i l'escriptura són bons companys en aquests moments.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Elisa, pensem que és un bon acompanyament i una manera de mantenir el vincle amb el centre, més enllà de les activitats que estem fent a l'Aula virtual. I gràcies per la teva aportació

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars