Mobile World Congress

Barcelona és un referent mundial pel que fa a fires i congressos. Alguns d'ells són: la fira de l'automòbil, la gastronòmica, la nàutica, saló del turisme, la dels amants del còmic i del manga, etc.
Entre totes elles, destaca el Mobile World Congress, que és la fira més important del món en relació amb la comunicació mòbil.

Cada any participen en aquest esdeveniment nombrosos directors executius de companyies telefòniques, productors i proveïdors de tot el món. S'organitza entre els mesos de febrer i març. Centenars d'empreses es troben per crear nous negocis, introduir l'última tecnologia i parlar del futur de la comunicació del mòbil. La fira ofereix l'oportunitat de posar en contacte a enginyers, científics i inversors dels sistemes sense fils, amb experts líders en el sector.

Des de 2006, el congrés es celebra a Barcelona, i té una durada de quatre dies. El MWC contribueix al desenvolupament econòmic, es generen llocs de treball i és una gran finestra per conèixer culturalment i turística la ciutat de Barcelona.

Esperem que es celebri aquí durant molt anys!


Imatge de Pierre Metivier de Flickr


Angeles López
Estudiant de llengua catalana

Comentaris

Entrades populars