Editorial

Amigues i amics, aquest serà un Sant Jordi diferent, un Sant Jordi confinat. Això ho sabem tots.

Però el pitjor que podríem fer seria deixar-nos portar pel desànim o la melangia.

No puc evitar recordar la famosa frase «En els moments de crisi, les persones intel·ligents busquen solucions, els incompetents busquen culpables».

Tenim la gran sort de formar part d’una gran família, la família del CFA Palau de mar, i com en totes les famílies, hem de cuidar-nos els uns dels altres. Ara més que mai hem de fer pinya.

Sóc dels que penso que de tot s’aprèn i amb les dificultats ens enfortim. Les persones tenim una capacitat d’adaptació impressionant, i en els moments de dificultat sempre traiem el millor de nosaltres.


Autora de la imatge: Maria Galí
Estudiant de Llengua francesa


M’amoïnen especialment, com no pot ser d’una altra manera, les persones grans, els grans perjudicats per aquesta pandèmia. I també molt i molt els més petits, aquests nanos acostumats a trobar-se amb els seus amics de l’escola i que ara fa cinc setmanes que no poden trepitjar el carrer. No em puc treure del cap les criatures que viuen en pisos de cinquanta metres quadrats sense balcó, els que no tenen ni portàtil ni internet, els pares que han perdut la feina i no saben quan podran cobrar i que ara.... Han d’ajudar a fer els deures als seus fills

També sóc dels que penso que l’objectiu fonamental de l’educació és fer feliç la gent. No li trobo un altre sentit. Si estem en una escola, això s’ha de notar. Hem de ser més feliços que ningú. De fet som uns privilegiats.

Amb tota aquesta perorata – que no vol ser una lletania – us voldria animar a fer tres coses: Escriure,
escriure i escriure.

Salut i ànims a tothom. Com diu en Bob, el manetes «Ens en sortirem»

Sergi Salgado
20 d’abril de 2020

Comentaris

  1. I tant que ens en sortirem!! Molts d'ànims i gràcies per tot l'esforç que esteu fent des de l'escola per fer-nos arribar aquesta empenta i il·lusió per continuar aprenent!
    Salut i paciència!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies! Per a nosaltres, en aquest moments és molt important sentir-nos a prop del què realment dona sentit a l'escola i al nostre treball: tots i totes vosaltres.

    Molts ànims

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies professors alumnes companys i companyes. Sóc feliç de pertànyer a l Escola d adults de Palau de Mar. Resistirem i podrem tornar a veure'ns xerrar i compartir l amistat que tant enyorem. Gràcies i una abraçada

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars